Blogger Templates

Nuffnang

Like kami di Facebook

tiktoktiktok

cakap la ape kau suke

Thursday, July 29, 2010

Langkawi

Lame tak update blog.malas~busy~manyak kije maaa...

Nak update pasal Langkawi trip hari tu. best tapi tak best sangat. haha. ayat ape ni?
Actually, we all  4 org pegi trip (geng aku la nih) sebab: nak cukupkan kepala- kepala yang pegi sana. kalau tak cukup tak dapat sponsor katanye. So, kami pn membayar dan mempergi. hehehe~~

Dan, utk pengetahuan, ini baru second time aku pegi Langkawi. So aku mcm masih jakun. okeh, bkn aku je. geng cipan lain pn same jugak. hehe. dh tak tau nk cite ape. tunjuk gmba la :))

yeah.cantik la.duduk kurang sopan.huahua :))
free medical checkup :))

urghh.sape tah capture gambar ni.asal separuh -.-
dah dah dah.tak leh upload banyak. due to privacy. hehehe :))

2 bebelan:

ella said...

aikkk...sikitnya gambar..

teringat sem lepas..pon pg langkawi.best gile.

purple said...

saje malas nk upload bebyk.
plus,xleh online lame2.nanti tak study :))

angka giliran anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...