Blogger Templates

Nuffnang

Like kami di Facebook

tiktoktiktok

cakap la ape kau suke

Tuesday, August 09, 2011

Dugaan puasa

Assalammualaikum :)

Hari ni 9 Ogos 2011 dah genap sembilan hari berpuasa. alhamdulillah..
tapi tapi tapi yang tak bestnya, kali ni puasa, wisdom tooth or gigi bongsu tumbuh plak. sakitnye. tuhan je la yang tau. pipi kanan pun dh naik bengkak. lucky minggu ni takde kelas langsung, so boleh rehat kat rumah. seriously, nak makan pun susah, lapar tu memang lapar, tapi bile dh masuk mulut, sakit plak takleh kunyah. so kena makan benda2 yang lembut je. yang paling teruk lagi, bila gigi belah kiri kerap digunakan bile mengunyah (gigi bongsu tumbuh belah kanan), belah kiri plak rasa sakit. gigi bongsu yang belah kiri ni dh tumbuh time matrik kt kedah duly. around hujung 2007 rasenye. so sekarang ni dua2 belah dh rasa sakit. Sabar...



Selain tu, aku taktau apa masalah aku 2 3 hari ni. Encik Ashraf, i'm sorry. 2 3 hari ni aku cepat nak marah je. maybe sebab aku rasa sakit, so mood aku memang teruk. seriously. tapi Encik Ashraf langsung tak kesah bila saya moody moody. beliau layan baik je. sangat baik. bukan sekali ni je, dah banyak kali. tak terkira. ni yang buat saya sayang beliau sampai bila bila. LOVE YOU ;)



0 bebelan:

angka giliran anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...