Blogger Templates

Nuffnang

Like kami di Facebook

tiktoktiktok

cakap la ape kau suke

Saturday, August 13, 2011

Kad Raya Pertama!

Assalammualaikum :)

Hari ni hari ke-14 kite berpuasa. alhamdulillah. mesti ramai dh start bg kad raya kan? aku je malas. hehe. tapi hari tu dapat gak satu kad raya dari Encik Ashraf. beliau pos kad raya tu kat umah. bersama-sama dengan serunding yang mak aku kirim dari kelantan. kononnye serunding kat kelantan tu murah sket. so, sebab tu la mak aku prefer beli kat sana. kat sini kalau 1 kg tu harga die dalam rm70-rm80. kat kelantan plak dalam rm40-rm50. memang jauh beza. ape-ape je la kan. yang pasti serunding daging tu dh nak habis bapak aku makan. hari-hari makan serunding waktu berbuka. makan ngan nasi la, makan ngan nasi himpit la, makan ngan roti and macam-macam lagi. kata nak buat raya tapi macam tak sempat je. hehe. 

first kad raya dari Encik Ashraf utk mama ngan baba saya. bukan untuk saya.

Okeh, kembali dengan cite kad raya. aku ingat la kad raya dalam tu untuk aku. sekali bukak! untuk mama ngan baba aku la! ish. camne Encik Ashraf boleh bagi kat dorg tapi tak bagi kat aku. sedih! terus msg beliau dengan tak puas hatinye, nasib baik Encik Ashraf cakap die nak bagi lain kat aku time dia datang nanti. dah tak lama Encik Ashraf nak datang jumpa saya. LAGI 4 HARI SETELAH LEBIH 4 BULAN TAK JUMPA. tak sabar! hehe

3 bebelan:

::siti norbaiti:: said...

hehe..bestnye ade org kasi kad raye :)

purplelicious said...

erm tak bestla kad raye tu bukan untuk kite pun hehe :)

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

bagi la say juga... nk kad raya.. heheheh

angka giliran anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...